Skip to main content
test
Terveydenhoitaja, KESA-perhekeskusalue - Satakunnan hyvinvointialue Satasote

Tervetuloa meille Satakunnan hyvinvointialueelle perhekeskuksen terveydenhoitajaksi! Etsimme joukkoomme sydämellään työtään tekevää, hyvät sosiaaliset taidot omaavaa ja työstään innostunutta terveydenhoitajaa.

Meillä on auki neuvolan terveydenhoitajan vakituinen toimi eteläisellä perhekeskusalueella, joka sijoittuu Eurajoen, Nakkilan, Harjavallan, Kokemäen, Euran, Huittisten ja Säkylän alueelle. Perhekeskusalueemme ensisijaisena työyksikkönäsi toimivat Harjavallan ja Nakkilan neuvolat sisältäen lasten-, äitiys- ja seksuaaliterveysneuvolatyötä. Mahdollisesti työskentelyä voi olla myös muissa alueemme yksiköissä tai toimipisteissä.

Terveydenhoitajana olet osa perhekeskuksen laajaa moniammatillista työyhteisöä ja teet merkityksellistä, vaikuttavaa ja monipuolista työtä perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Terveydenhoitajia perhekeskusalueellamme työskentelee useita, ja neuvolatoiminnalla on alueellamme kokenut osastonhoitaja, joten ammatillista tukea on aina saatavilla.

Työyhteisössämme haluamme puhaltaa yhteen hiileen, toinen toisiamme tukien ja kunnioittaen. Odotamme sinulta halua omalla toiminnallasi tukea ja luoda hyvää työilmapiiriä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista moniammatillista työotetta sekä kehittämismyönteisyyttä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto (AMK tai aiempi opistoasteen tutkinto) sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2670,38 euroa kuukaudessa. Toimeen valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua. Tehtävä edellyttää lääkehoidon osaamista (Love) tai sen hyväksyttyä suorittamista työsuhteen alussa sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Työssä olisi hyvä olla käytettävissä oma auto. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä 3.4.2023 tai sopimuksen mukaan.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai p. 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi

Lisätietoja

http://www.sata.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Virpi Knihti, virpi.knihti@sata.fi, puh. 044 422 4150

Lisätietoja

Lasten, nuorten ja perheiden toimialue, Lasten, nuorten ja perheiden peruspalvelut, Neuvolatoiminta, KESA-perhekeskusalue

Satakunnan hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaista.


Osoite: Satakunnantie 2, 29250 Nakkila

Rekommenderade jobb