Terveydenhoitaja, Keuruun neuvola

Seututerveyskeskus on Keski-Suomen kahdeksan kunnan ketterä perusterveydenhuollon organisaatio. Toimimme Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena vastaten 45 000 asukkaan perusterveydenhuollosta.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

TERVEYDENHOITAJAA

Keuruu-Multia-Petäjävesi alueen terveysneuvontaan.

Työsi on pääosin Keuruun äitiys-, perhesuunnittelu- ja lastenneuvolassa. Toimintamuotoja ovat terveystarkastukset, terveysneuvonta, rokotustoiminta sekä moniammatillinen yhteistyö. Tehtävään kuuluu myös terveysneuvonnan osastonhoitajan työparina toimiminen ja mm. osastonhoitajan tehtävät lomien aikana.

Työskentelet yhdessä kokeneiden kollegoiden kanssa ja saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen. Työssä tukena on myös hyvä monitoimijainen perhekeskusverkosto. Työhösi kuuluu kotikäyntejä.

Olet joustava ja itsenäiseen työhön kykenevä terveydenhoitaja. Arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojasi sekä kykyäsi työskennellä muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi toivomme tehtävänkuvan vuoksi, että sinulla olisi aikaisempaa johtamiskokemusta ja/tai -koulutusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö ja terveydenhoitajan tutkinto (559/1994). Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Terveydenhoitajan työsuhteessa noudatetaan koeaikaa (6kk).

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.seututk.fi/fi-FI/Yhteystiedot/Neuvolat
http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Tanja Halinen (lomalla 8.1.)
puh. 014 336 5380/ 040 704 5438
tanja.halinen@seututk.fi
Ylihoitaja Sanna Porkka-Hokkanen
puh. 014 269 5905
sanna.porkka-hokkanen@seututk.fi

Seututerveyskeskus
Osoite: Kantolantie 7, 42700 Keuruu

Keski-Suomen seututerveyskeskus vastaa kahdeksan kunnan ja noin 45 000 asukkaan perusterveydenhuollosta. Meillä on kymmenen terveysasemaa joissa 35 erilaista lääkärin virkaa. Lääkärikunta on kokenutta ja sisäinen konsultointi toimii joustavasti. Meillä on neljä sairaalaa, joissa oma sairaalalääkäri. Toimimme Itä-Suomen yliopiston yleislääketieteen opetus-terveyskeskuksena. Myös geriatrian erikoistumispalvelut järjestyvät. Lähipäivystys hoidetaan omana työnä kahdessa pisteessä, Keuruulla ja Laukaassa. Yöpäivystys on keskussairaalan yhteispäivystyksessä.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats