Skip to main content
test
Terveydenhoitaja, Kivenlahden terveysasema - Esbo stad

Haemme Kivenlahden terveysasemalle terveydenhoitajaa terveydenedistämisen työhön. Tehtävä on vakinainen.

Haluatko olla vaikuttamassa asiakkaan kokemukseen terveysaseman palveluista ja jakaa osaamistasi tiimimme hyväksi?
Meille on tärkeää tarjota uusille työntekijöille hyvä perehdytys sekä olla tukemassa hyvää ja positiivista työilmapiiriä.
Espoon terveysasematoiminta on kehitysmyönteinen, joten ilolla otamme mukaan kyvykkäitä hoitotyön osaajia tiimiimme.
Terveysaseman työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia moniammatillisessa työyhteisössä.

Keskeisimpiä työtehtäviä vastaanottotyön ohella ovat hoidontarpeen arvio puhelimessa sekä digitaaliset palvelut päivystystyön lisäksi. Terveydenhoitajan erikoisosaamiseen kuuluu rokotuksista vastaaminen sekä diabetesasiakkaiden terveydenedistämisen työ.

Työpaikan nimi: Kivenlahden Terveysasema
Työaika: 38.25/ vk
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja.

Tehtävässä edellytetään asiakaspalveluhenkisyyden lisäksi hyvää suomenkielen suullista sekä kirjallista osaamista, hyvää tiimityöskentely- ja paineensietokykyä. Joustavasta työasenteesta on apua muuttuvassa työympäristössä.

Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48a§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista

Arvostamme diabetesosaamista, rokottamiskokemusta sekä lääkehoidonluvan voimassa oloa. Sen voi myös suorittaa heti työn aloituksen yhteydessä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Osastonhoitaja Jaana Kaitosalmi sekä palveluvastaava Tiia Palanne p. 09 81621/ vaihde

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Terveysasematoiminta, Terveysasematoiminta Etelä-Espoo, Espoonlahden palveluyksikkö

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa sekä kuntoutuksessa.


Osoite: Meriusva 3, 02320 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb