Skip to main content
test
Terveydenhoitaja: kouluterveydenhuolto, Rääkkylä; määräaikainen (id6472) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Terveydenhoitajan sijaisuus

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Siun sote hakee Rääkkylän kouluterveydenhuoltoon sijaista 31.8.2023 saakka. Sijaisuus täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan sijaisen löytyessä.

Tehtävään kuuluvat terveydenhoitajan ammatilliset tehtävät kouluterveydenhuollossa Rääkkylässä ja osin Kiteellä. Kuulut eteläisen alueen terveydenhoitajatiimiin, jossa meillä on tukenasi osaavia kollegoja Ilomantsista, Kontiolahdelta, Tohmajärveltä ja Kiteeltä. Viikkotyöaikasi on sovittavissa 40-100 prosentin mukaan.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) §5 mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhoitajan tehtävissä. Perehtyminen järjestetään työsuhteen alkaessa tarpeesi huomioiden.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta, joustavuutta sekä kiinnostusta oman työnsä kehittämiseen. Tarjoamme ammattitaitoisen työyhteisön tuen ja mielenkiintoiset, monipuoliset työtehtävät.

Siun sotella on tilapäistä majoitusta tarjolla edulliseen hintaan Kiteellä, ellet asu Keski-Karjalan alueella.

Tehtäväkohtainen palkka on 2646,90 euroa/kk. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain §48a mukaista tartuntatautisuojaa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja ylihoitaja Anita Lindevall, anita.lindevall@siunsote.fi tai puh. 013 330 4514

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 27.7.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Siun sote

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6472
  • 27.7.2022 - 10.8.2022 23:59
  • KuntaRääkkyläPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb