Terveydenhoitaja, kouluterveydenhuolto Ruovesi - Keiturin Sote Oy

Kouluterveydenhuollosta kiinnostunut terveydenhoitaja!

Haemme Keiturin Sote Oy:n ehkäisevään terveydenhuoltoon kouluterveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimipisteenä on Ruoveden yhtenäiskoulu ja lukio sekä myöhemmin Pekkalan ja Visuveden alakoulut. Keiturin Sote Oy järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Virtain ja Ruoveden alueella. Tarjoamme sinulle uudistuvan ja kehittämismyönteisen työympäristön sekä monipuolisen ja innostavan työyhteisön. Keiturin Sotessa työskentelee kahden kunnan alueella yhteensä yli 400 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.

Kouluterveydenhuolto on lakisääteistä perusterveydenhuollon ehkäisevää palvelua peruskoululaisille ja heidän perheilleen. Terveydenhoitaja vastaa kouluikäisen lapsen kokonaisvaltaisesta terveyden edistämisestä.

Kouluterveydenhoitajan tehtävä sisältää muun muassa vuosittaiset määräaikaiset terveystarkastukset ja tuen tarpeen arvioinnin. Terveydenhoitaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä koululääkärin kanssa. Lisäksi hän toimii osana koulun moniammatillista opiskeluhuoltoa ja tekee tiivistä yhteistyötä perheiden, opettajien, kuraattorin ja psykologin kanssa. Terveydenhoitaja osallistuu kouluyhteisön ja ympäristön terveellisyyden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin arviointiin sekä edistämiseen.

Terveydenhoitaja vastaa oppilaiden rokotussuojasta valtakunnallisen rokotusohjelman mukaisesti. Työhön liittyy myös kausirokotustyötä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Avustamme mielellämme myös asunnon hankinnassa. Tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan hakijan löytyessä, joten jätä hakemuksesi pian!

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Ennaltaehkäisevien palvelujen esimies Auli Arpiainen, p. 044 715 3235, sp. auli.arpiainen@keiturinsote.fi
Terveydenhoitaja Eeva Antila, p. 044 715 1435, sp. eeva.antila@keiturinsote.fi
Avopalveluiden päällikkö Saila Niskanen, p. 044 715 1741, sp. saila.niskanen@keiturinsote.fi

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ennaltaehkäisevien palvelujen esimies Auli Arpiainen, p. 044 715 3235, sp. auli.arpiainen@keiturinsote.fi
Terveydenhoitaja Eeva Antila, p. 044 715 1435, sp. eeva.antila@keiturinsote.fi
Avopalveluiden päällikkö Saila Niskanen, p. 044 715 1741, sp. saila.niskanen@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy

Keiturin Sotessa työskentelee n. 450 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Ruovedentie 56, 34600 Ruovesi

Rekommenderade jobb