Skip to main content
test
Terveydenhoitaja, Kouluterveydenhuolto - Social-och hälsovårdssektorn

Kouluterveydenhuollossa on avoinna terveydenhoitajan työtehtävä vakituiseen työsuhteeseen. Mikäli koet paloa edistää lasten, nuorten ja perheiden terveyttä sekä hyvinvointia, tule osaksi työyhteisöämme!

Keitä olemme:

Helsingin kaupungin kouluterveydenhuolto on osa lapsiperheiden hyvinvointi- ja terveyspalveluja. Kouluterveydenhuolto vastaa noin 56 000 peruskoululaisen kouluterveydenhuollon palveluista. Yksikössämme on kolme alayksikköä: etelän-, lännen-, idän- ja pohjoisen kouluterveydenhuolto. Henkilöstömäärä yksikössämme on yhteensä 116 henkilöä.

Ketä etsimme:

Haemme terveydenhoitajaa (1) vakituiseen työsuhteeseen Helsingin kaupungin kouluterveydenhuoltoon. Vakanssi sijoittuu pohjoisen alueelle suomenkielisiin kouluihin.

Pohjoisen kouluterveydenhuollon alue on laaja ulottuen Pasilasta Jakomäkeen. Työyhteisössämme työskentelee eri-ikäisiä ja erilaisella taustalla olevia terveydenhoitajia. Kaikki tekevät työtä suurella ammattitaidolla. Pyrimme osaltamme mahdollistamaan sen, että jokainen löytää paikkansa työyhteisössä ja saa tukea.

Terveydenhoitajan työtehtävään kuuluu oppilaiden terveydenhoito, koko perheen terveyden- ja hyvinvoinnin edistäminen, seuranta ja hoidon tarpeen arviointi, moniammatillinen oppilashuoltotyö sekä koulun terveydellisten olojen valvontaan osallistuminen. Itsenäinen työn suunnittelu ja kehittäminen, toiminnan organisointi sekä opiskelijaohjaus ovat osa työnkuvaa.

Kouluterveydenhuollossa pääset työskentelemään eri-ikäisten lasten ja nuorten kanssa sekä käsittelemään monipuolisesti terveyden ja hyvinvoinnin teemoja heidän kanssaan. Työyhteisö, lähikoulujen kollegat ja esihenkilöt osaltaan tukevat työn sujumista.

Tarjoamme kaupungin henkilöstöedut ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Aloittavalle terveydenhoitajalle suunnitellaan kahden viikon perehdytys työsuhteen alkuun.

Haastattelut järjestetään Kivelässä Töölössä, erikseen sovittuna ajankohtana.
Tehtävä täytetään 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan aikaisemminkin.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Kokemuksen kouluterveydenhuollosta, itseohjautuvuuden, kehittämismyönteisyyden, Apotti-osaamisen ja yhteistyötaidot.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylihoitaja Väistö Mari, p. 050 3400726, mari.vaisto@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys, Kouluterveydenhuolto

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Sibeliuksenkatu 14, 00260 Helsinki

Rekommenderade jobb