Skip to main content
test
Terveydenhoitaja Kouvola - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Kymsoten työttömien terveystarkastuksiin on haettavana terveydenhoitajan sijaisuus 1.8.2022-31.12.2022.

Kymsotessa työttömien terveystarkastuksia tehdään yhteistyössä TE toimiston ja Monialaisen työelämäpalvelun tiimin kanssa. Terveydenhoitajan yhteistyökumppaneita vastaanottopalvelun puolella ovat lääkäri ja fysioterapeutti. Terveystarkastukseen sisältyy asiakkaan terveydentilan arviointia ja elintapaneuvontaa sekä ohjausta. Kehitämme toimintaa yhdessä monialaisen työelämäpalvelun tiimin kanssa ja Kymsotessa on meneillään Sosiaali- ja terveysministeriön tukema Työkykyä tukemassa Kymenlaakso- hanke.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus (terveydenhoitajan tutkinto).

Haemme innokasta, rohkeaa, yhteistyökykyistä ja innovatiivista terveydenhoitajaa, jonka sydämen asia on terveyden- ja hyvinvoinnin edistäminen. Eduksi luetaan kokemus itsenäisestä vastaanottotyöstä ja ennaltaehkäisevästä terveydenhuollosta sekä yksilö- ja ryhmäneuvonnasta.

Tehtävä edellyttää hyviä digitaalisia taitoja.

Edellytämme tartuntatautilain 48 § asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Seija Nousiainen,
seija.nousiainen@kymsote.fi
p. 040 7732695

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45100 Kouvola

Rekommenderade jobb