Skip to main content
test
Terveydenhoitaja, Laajasalon neuvola - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme terveydenhoitajaa työvapaan sijaisuuteen Laajasalon äitiys- ja lastenneuvolaan ajalle 26.9.22-31.8.23.

Helsingissä on neljä perhekeskusta: Itäkadun, Vuosaaren, Kallion ja Kampin perhekeskukset. Lisäksi on 14 äitiys- ja lastenneuvolaa, jotka toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Tarjoamme neuvolan puhelinpalvelua keskitettynä toimintana. Meillä kaikilla on sama tavoite - turvata helsinkiläisten lapsiperheiden hyvinvointia!

Laajasalon neuvolassa työskentelee kahdeksan terveydenhoitajaa. Esihenkilönäsi toimii osastonhoitaja. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja työtä tehdään arkisin klo 8-16 välillä. Lounas kuuluu työaikaan.

Terveydenhoitajan työtehtävissä teet merkityksellistä, vaikuttavaa ja monipuolista työtä perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä monien yhteistyökumppanien kanssa. Tehtävä soveltuu sinulle, joka koet moniammatillisen ja kehittämisorientoituneen työn luontevaksi osaksi tulevaisuuttasi. Työssä onnistumista tukevat ymmärrys perheiden maailmasta ja heidän aito kohtaaminen.

Terveydenhoitajana tavoitteenasi on turvata odottavan äidin, sikiön, vastasyntyneen ja lapsen terveyttä sekä ohjata vanhempia lapsen kasvun, kehityksen ja hyvinvoinnin tukemisessa. Toimintamalleina käytössämme on mm. etäperhevalmennusryhmät, 6kk ikäisten ryhmäneuvola, 3-vuotiaiden terveystarkastukset päiväkodissa ja raskausdiabetes-ryhmät. Vastaanottotyön lisäksi tehtäviin voi kuulua ryhmämuotoista toimintaa ja kehittämistyötä.

Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn. Käytössämme on Apotti asiakas- ja potilastietojärjestelmä.


Haastattelut pidetään 22.8.22-31.8.22 välisenä aikana.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Ilahdumme hakemuksestasi erityisesti, jos
- sinulla on aiempaa kokemusta neuvolatyöstä
- hyvä työyhteisö on sinulle tärkeä ja teet hoitotyötä ylpeydellä
- olet jo valmis Apotti -potilastietojärjestelmäosaaja tai nopea oppimaan järjestelmän käytön
- puhut sujuvaa suomea ja hallitset mahdollisesti muitakin kieliä kuten englantia

Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen, monipuolisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan työn äitiys- ja lastenneuvolassa sisältäen eri vastuualueita kiinnostuksen mukaan
-ammattia tukevaa täydennyskoulutusta ja hyvät kehittymismahdollisuudet
- kattavan perehdytyksen
- hyvät Suomen suurimman työnantajan henkilöstöedut kuten työterveyshuollon, työmatkasetelin, henkilökuntakerhot, kulttuuri- ja liikuntaedut, alennuksia liikkeisiin ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Kirsi Räsänen
kirsi.rasanen@hel.fi p. 040 1451 749

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Neuvola- ja perhetyö, Vuosaaren perhekeskus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Koulutanhua 2 A, 00840 Helsinki

Rekommenderade jobb