Skip to main content
test
Terveydenhoitaja, Leppävaaran terveysasema - Esbo stad

Kuvaus tehtävästä:

Haemme terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Leppävaaran terveysasemalle.

Haluatko olla vaikuttamassa asiakkaan kokemukseen terveysaseman palveluista ja jakaa osaamistasi terveyden edistämisestä tiimimme hyväksi? Espoon terveysasematoiminta on kehitysmyönteinen ja otamme ilolla mukaan uusia hoitotyön osaajia. Meille Leppävaarassa on tärkeää tarjota uusille työntekijöille kattava perehdytys ja olemme saaneet paljon palautetta hyvästä työilmapiiristä.

Terveydenhoitajan työ on pääsääntöisesti pitkäaikaissairaiden määräaikaiskäyntejä, diabetes II-tyypin hoitoa, puhelimessa ja paikan päällä tapahtuvaa hoidon tarpeen arviota, rokotuksia sekä injektioiden antoja. Työ on päiväluonteista.

Työpaikan nimi ja osoite: Leppävaaran terveysasema, Konstaapelinkatu 2, 02650 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/ viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.


Arvostamme aikaisempaa kokemusta terveysasemalla työskentelystä, kehitysmyönteisyyttä ja ryhmänohjaustaitoja.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Terveysasematoiminta, Terveysasematoiminta Pohjois-Espoo, Leppävaaran palveluyksikkö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-02-1034-22
  • 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2691,14 €/kk
  • Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 20.6.2022 - 3.7.2022 15:45
  • Sairaanhoitajat ja terveydenhoitajatTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Marjo Tähtinen, osastonhoitaja p. 040 639 3759, marjo.tahtinen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Terveysasematoiminta, Terveysasematoiminta Pohjois-Espoo, Leppävaaran palveluyksikkö

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa sekä kuntoutuksessa.


Osoite: Konstaapelinkatu 2, 02650 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb