test
Terveydenhoitaja - Lohjan kaupunki

Hei sinä neuvolatyöstä kiinnostunut terveydenhoitaja!
Haluaisitko olla osa ammattitaitoista ja upeaa moniammatillista tiimiä, jossa työskennellään lasten ja perheiden terveyden ja hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Haemme kahta ( 2) määräaikaista terveydenhoitajaa pitkiin sijaisuuksiin Lohjan kaupungin neuvolatoimintaan.
Haussa olevat määräaikaiset tehtävät aikavälillä 1.2.- 5.8. 2022 sekä 1.2.2022- 9.6. 2023.

Terveydenhoitajana teet merkityksellistä, vaikuttavaa ja monipuolista työtä perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä monien yhteistyökumppanien kanssa. Yksilöllinen kohtaaminen, kuulluksi tuleminen ja perhelähtöisyys ovat meille tärkeitä arvoja. Tavoitteenasi on turvata odottavan äidin, vastasyntyneen ja lapsen terveyttä sekä ohjata vanhempia lapsen kasvun, kehityksen ja hyvinvoinnin tukemisessa.

Arvostamme asiakaslähtöistä ja kehittävää työotetta sekä joustavaa asennetta. Tehtävään valinnassa korostuvat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, ennaltaehkäisevä toimintatapa sekä aktiivinen itsenäinen työote.

Tarjoamme mielekkään työn Lohjan kaupungin neuvolatoiminnassa, jossa työtä tehdään suurella sydämellä ja tiiviillä yhteistyöllä lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94, 1200/2007) mukainen kelpoisuus, terveydenhoitajan tutkinto.
Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eduksi luetaan aikaisempi työkokemus neuvolatyöstä sekä Omni 360 -potilastietojärjestelmän tuntemus.
Lohjan kaupungilla on käytössäsi työntekijöiden jaksamista ja hyvinvointia tukevia etuja esim. Epassi.

Palkka on 2651,27 €/kk, SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Paula Malinen p. 044 374 2355, paula.malinen@lohja.fi
Tavoitettavissa virka-aikana klo 8-16.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 27.1.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-14-21 Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Äitiys- ja lastenneuvolat
Osoite: Lohja, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats Lohjan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb