Terveydenhoitaja - Lohjan kaupunki

Oletko terveydenhuollon ammattilainen ja haluat työskennellä lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen parissa?

Haemme terveydenhoitajaa kouluterveydenhuoltoon määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 saakka.

Yksilöllinen kohtaaminen, kuulluksi tuleminen ja perhelähtöisyys ovat meille tärkeitä arvoja. Arvioit asetuksen (338/2011) mukaisesti lakisääteisissä määräaikaistarkastuksissa asiakkaan ja koko perheen hyvinvointia. Työtä tehdään kouluterveydenhuollon toimipisteissä eri puolilla kaupunkia.

Saat kannustavan ja positiivisen kouluterveydenhuollon työyhteisön tuen.Teet työtä koululääkärin, oppilashuollon toimijoiden sekä koulujen ja oppilaitosten henkilöstön kanssa lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Eduksi luetaan kokemus kouluterveydenhuollossa työskentelemisestä sekä Pegasos-potilastietojärjestelmän tuntemus.
Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista ja itsenäistä työotetta.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94, 1200/2007) mukainen kelpoisuus, terveydenhoitajan tutkinto. Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävän hoitamisessa oman auton käyttö on välttämätöntä.

Palkka on 2595,60€/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
osastonhoitaja Paula Malinen, puh. 044 374 2355, paula.malinen@lohja.fi
Tavoitettavissa virka-aikana klo 8-16.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 21.9.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-267-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kouluterveydenhuolto
Osoite: Lohja, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb