test

Terveydenhoitaja, neuvolapalvelut Tampere

Hakuaika päättyy  31.1.2023 23:59

Haemme neuvolapalveluihin Pirkanmaan hyvinvointialueelle vakituista terveydenhoitajaa. Sijoituspaikka Tampereen neuvolassa.

Toimenkuvaasi kuuluvat terveydenhoitajan laaja-alaiset tehtävät terveyden edistämisessä äitiys- ja lastenneuvolassa. Toteutat terveystarkastuksia vastaanotolla, kotikäynneillä ja ryhmäneuvolassa, sisältäen isyyslain mukaiset tehtävät ja ryhmätoiminnan. Työhösi sisältyy myös opiskelijoiden ohjaus.

Keskeisiä tehtäväalueita työssäsi ovat:

-Terveysneuvonta
-Seksuaaliterveyden edistämisen
-Ehkäisyneuvonta
-Ennaltaehkäisevä mielenterveys- ja päihdetyö
-Psykososiaalisten ongelmien ehkäisy
-Tartuntatautien ehkäisy ja hoito
-Rokotustoiminta

Työ on tutkimusnäyttöön perustuvaa toimintaa, joten työssäsi etsit uusinta tietoa ja taitoa ottaen sen käyttöön asiakastyössä. Työ edellyttää hyviä kädentaitoja tutkimus- ja hoitotilanteissa, erilaisten laitteiden ja menetelmien hallintaa, hyviä suullisia ja kirjallisia ilmaisutaitoja, tietojärjestelmien hallintaa, kielitaitoa, esiintymistaitoja, oman työn johtamistaitoja sekä kouluttamis- ja kehittämistaitoja. Tehtävä edellyttää sinulta erittäin vaativaa ja itsenäistä harkintaa hoidon tarpeen arvioinnissa ja lähetteiden teossa erikoissairaanhoitoon, laboratorioon tai erityistyöntekijöille. Terveydenhoitajana annat lausuntoja mm. lastensuojeluun ja otat vastaan vanhemmuuden tunnustamisia.

Työ vaatii harkintaa ja asiakkaan kuulemista ja huomioimista usein yhtäaikaisesti, kun vastaanotolla on koko perhe (lapsi, odottava äiti, isä) jolloin arvioidaan ja tuetaan koko perheen hyvinvointia. Maahanmuuttajataustainen perhe on asiakkaana vielä vaativampi, kun aina ei ole yhteistä kieltä tai toimitaan tulkin välityksellä. Työ on vaativaa yksintyöskentelyä ja ratkaisujen tekoa ilman, että lääkäri tai kollegiaalinen tiimi olisi jatkuvasti konsultoitavissa.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu terveydenhoitaja.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen äitiys- ja lastenneuvolatyöstä sekä kokemuksen sairaanhoidosta ja ensiavusta. Arvostamme hyviä terveydenhoitajan tutkintoon liittyviä tietoja, taitoja ja osaamista, pitkäaikaista sitoutumista sekä hyvää yhteistyökykyä.

Tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisön ja -verkoston sekä monipuoliset kouluttautumismahdollisuudet. Työssäsi sinulla on mahdollisuus itsenäiseen työn suunnitteluun ja organisointiin.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö. Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Niina Ali-Rantala, puh. 050 327 6285.

Hakuaika päättyy 31.1.2023.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Niina Ali-Rantala, puh. 050 327 6285.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan