test

Terveydenhoitaja, Nortamon perhekeskus

Hakuaika päättyy  1.2.2023 15:00

Haemme terveydenhoitajaa vakituiseen toimeen Nortamon perhekeskukseen Raumalle. Terveydenhoitajana teet merkityksellistä, vaikuttavaa ja monipuolista työtä perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Ensisijaisesti tehtävään kuuluu terveydenhoitajan työt äitiysneuvolassa, mutta mahdollisesti myös perhekeskuksen muissa yksiköissä, kuten lastenneuvolassa. Terveydenhoitajana olet osa perhekeskuksen laajaa moniammatillista työyhteisöä, joten edellytämme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä.

Edellytämme lisäksi hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Hyvä englannin kielen taito, oman auton käyttömahdollisuus ja voimassa oleva LOP-lupa luetaan eduksesi.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon henkilöistä annetun lain mukainen laillistus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Anna-Leena Uoti-Salo, anna-leena.uoti-salo@sata.fi, puh. 044 403 2010

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Satakunnan hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaista. Tutustu työnantajaan