Skip to main content
test
Terveydenhoitaja, opintovapaan sijaisuus Laajasalon neuvolassa - Social-och hälsovårdssektorn

Kiinnostaako sinua työ lasta odottavien äitien ja lapsiperheiden parissa? Haemme terveydenhoitajaa opintovapaan sijaisuuteen Laajasalon äitiys- ja lastenneuvolaan ajalle 2.1.- 31.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostaako sinua työ lasta odottavien äitien ja lapsiperheiden parissa? Haemme terveydenhoitajaa opintovapaan sijaisuuteen Laajasalon äitiys- ja lastenneuvolaan ajalle 2.1.- 31.5.2024 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde voi mahdollisesti jatkua.

Helsingissä on neljä perhekeskusta: Itäkadun, Vuosaaren, Kallion ja Kampin perhekeskukset. Lisäksi on 14 äitiys- ja lastenneuvolaa, jotka toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Tarjoamme neuvolan puhelinpalvelua keskitettynä toimintana. Meillä kaikilla on sama tavoite: turvata helsinkiläisten lapsiperheiden hyvinvointia.

Laajasalon neuvolassa työskentelee 9 terveydenhoitajaa, yksi lähihoitaja ja esihenkilönä toimii osastonhoitaja. Lounas kuuluu työaikaan. Terveydenhoitajan työtehtävissä teet merkityksellistä, vaikuttavaa ja monipuolista työtä perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä monien yhteistyökumppanien kanssa. Terveydenhoitajana tavoitteenasi on turvata odottavan äidin, sikiön, vastasyntyneen ja lapsen terveyttä sekä ohjata vanhempia lapsen kasvun, kehityksen ja hyvinvoinnin tukemisessa.

Tehtävä soveltuu sinulle, joka koet moniammatillisen ja kehittämisorientoituneen työn luontevaksi osaksi tulevaisuuttasi. Työssä onnistumistasi tukee ymmärrys perheiden maailmasta sekä heidän aito kohtaamisensa.

Laajasalon neuvolassa toimii vahva ja osaava työyhteisö, jossa autetaan ja tuetaan työkaveria ja otetaan uudet työntekijät hienosti osaksi työyhteisöä. Työskentelet neuvolassa muiden ammattiryhmien kanssa ja voit konsultoida helposti työntekijöitä.

Tarjoamme sinulle:

- merkityksellisen, monipuolisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan työn äitiys- ja lastenneuvolassa - kattavan perehdytyksen ja joustavan työskentelyn mahdollisuuden - kielilisän englannin ja ruotsin kielistä - suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut.

Haastattelut tehtävään pidetään 11.12.- 15.12.2023 välisenä aikana

Kelpoisuusehdot:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tartuntatautilaki (1227/2016) 55§ velvoittaa työnantajaa vaatimaan työntekijältä tuberkuloosiselvityksen.

Tehtävässä edellytetään Lop/LOVe- lääkeluvan hyväksyttyä suorittamista viimeistään koeajan kuluessa.

Luemme eduksi aikaisemman työkokemuksen neuvolatyöstä ja työskentelystä monikulttuuristen perheiden kanssa sekä Apotti-tietojärjestelmä osaamisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Kirsi Räsänen
p. 040 1451 749, kirsi.rasanen@hel.fi
Osastonhoitaja Raija Saavalainen-Kourula
p. 040 1326 238, raija.saavalainen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Neuvola- ja perhetyö, Laajasalon neuvola

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Koulutanhua 2 A, 00840 Helsinki

Rekommenderade jobb