test

Terveydenhoitaja (Opiskeluterveydenhuolto, Laukaa) määräaikainen

Ansök senast  27.9.2023 15:45

Tule työkaveriksemme iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme opiskeluterveydenhuoltoon! 
Haemme määräaikaiseen tehtävään ajalle heti - 7.7.2024
  

TERVEYDENHOITAJAA
  
Opiskeluterveydenhuollossa terveydenhoitaja toimii asiantuntijana nuorten ja opiskelijoiden hyvinvointi- ja sairaanhoitopalveluissa. Opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitaja toimii osana opiskeluhuollon moniammatillista tiimiä, lisäksi terveydenhoitaja kuuluu opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajien ammatilliseen työyhteisöön. Terveydenhoitajia opiskeluterveydenhuollossa on noin 40 ja kaksi palveluvastaavaa.

Työskentely opiskeluterveydenhuollossa on monipuolista ja itsenäistä, joten toivomme sinulta vastuullista ja omatoimista työotetta sekä hyviä organisointitaitoja. Arvostamme kokemusta koulu- ja opiskeluterveydenhuollon työtehtävistä, mutta voit olla myös työuraasi aloitteleva terveydenhoitaja.
Tarjoamme sinulle hyvän ja yksilöllisesti suunnitellun perehdytyksen työtehtävääsi, kollegaverkoston ja esihenkilön vahvan tuen sekä hyvinvointialueen työsuhde-edut.
Opiskeluterveydenhuollossa sinua odottavat mukavat työkaverit ja kannustava ilmapiiri!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu terveydenhoitaja.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Tehtävä alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta sekä voimassa olevaa lääkelupaa (LOVe-LOP perusteet ja rokotusosio sekä rokotusnäyttö) tai sen suorittamista heti työsuhteen alussa.
Valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. 

Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
  
Tervetuloa meille töihin! 


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Susanna Laakkonen
palveluvastaava
p. 050 438 9658
susanna.laakkonen@hyvaks.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Läs om arbetsgivare