Skip to main content
test
Terveydenhoitaja, Puistolan neuvola - Social-och hälsovårdssektorn

Kiinnostaako sinua työ lasta odottavien äitien ja lapsiperheiden parissa?

Tule terveydenhoitajaksi Puistolan äitiys- ja lastenneuvolaan. Haemme terveydenhoitajaa vakituiseen toimeen. Tehtävä alkaa 20.9 vuosiloman sijaisuudella 20.9-30.11.22 ja jatkuu 1.12.22 alkaen vakituisena terveydenhoitajan toimena. Puistolan neuvola sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Puistolan juna-aseman vieressä.

Puistolan neuvola toimii osana Pohjois-Helsingin toista, verkostomaisesti toimivaa perhekeskusta. Puistolan neuvolassa on töissä seitsemän terveydenhoitajaa, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä Pohjois-Helsingin muiden neuvoloiden kanssa. Työ on pääsäästöisesti päivätyötä ja työtä tehdään arkisin klo 7.45-18.00 välillä. Lounas kuuluu työaikaan. Puistolan neuvola liittyy vuonna 2027 osaksi Pohjois-Helsingin perhekeskusta. Toinen Pohjois-Helsingin perhekeskus aukeaa vuonna 2032.

Terveydenhoitajan työtehtävissä teet merkityksellistä, vaikuttavaa ja monipuolista työtä perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä monien yhteistyökumppanien kanssa. Neuvolan terveydenhoitajana vastaat itsenäisesti säännöllisen raskauden seurannasta sekä 0-6 -vuotiaiden lasten kasvun ja kehityksen seurannasta. Tehtävä soveltuu sinulle, joka koet moniammatillisen ja kehittämisorientoituneen työn luontevaksi osaksi tulevaisuuttasi. Työssä onnistumista tukevat ymmärrys perheiden maailmasta ja heidän aito kohtaaminen.

Terveydenhoitajana tavoitteenasi on turvata odottavan äidin, sikiön, vastasyntyneen ja lapsen terveyttä sekä ohjata vanhempia lapsen kasvun, kehityksen ja hyvinvoinnin tukemisessa. Toimintamalleina käytössämme on mm. etäperhevalmennusryhmät, 6kk ikäisten ryhmäneuvola, 3-vuotiaiden terveystarkastukset päiväkodissa ja raskausdiabetes-ryhmät. Vastaanottotyön lisäksi tehtäviin voi kuulua ryhmämuotoista toimintaa, kehittämistyötä ja puhelinpalvelua.

Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn. Käytössämme on Apotti asiakas- ja potilastietojärjestelmä.


Tarjoamme sinulle

- loistavan työyhteisön
- merkityksellisen, monipuolisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan työn äitiys- ja lastenneuvolassa sisältäen eri vastuualueita kiinnostuksen mukaan
- ammattia tukevaa täydennyskoulutusta ja hyvät kehittymismahdollisuudet
- kattavan perehdytyksen
- hyvät Suomen suurimman työnantajan henkilöstöedut kuten työterveyshuollon, työmatkasetelin, henkilökuntakerhot, kulttuuri- ja liikuntaedut, alennuksia liikkeisiin ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Henkilökohtaiset haastattelut pidetään pe 19.8 klo 8-14.00 välillä.
Ennen tätä saatamme käyttää vielä videohaastattelua 8.8-14.8 välisenä aikana.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.


Luemme eduksi:
Neuvolatyön kokemuksen
Hyvät tiimitaidot
Joustavan työotteen
Hyvät työnhallinnan taidot
Apotti-potilastietojärjestelmän osaamisen

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Noora Nurminen puh: 09 310 53094, tai noora.nurminen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Ajurinaukio 1, 00750 Helsinki

Rekommenderade jobb