Skip to main content
test

Haemme sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Koskelan kotihoitoon Käpylä tiimiin 24.10.2022 alkaen.

Koskelan kotihoito on viihtyisä ja lämminhenkinen työyhteisö, jonka kantavana voimana on hyvä yhteishenki ja avoin ilmapiiri. Työyhteisössämme on kaksi lähipalvelualuetta ja meillä työskentelee yhteensä 48 työntekijää, joista yhdeksän on sairaan-/ ja terveydenhoitajaa, yksi vastaava sairaanhoitaja ja lisäksi kaksi esihenkilöä. Yhteistyökumppaneitamme ovat kotihoidon lääkäri, sosiaalityöntekijät, fysioterapeutit ja muut sote-alan ammattilaiset.

Toimimme Käpylän, Koskelan ja Kumpulan alueella. Asiakaskäynneille pääsee vaivattomasti kävellen tai pyöräillen. Käytössämme on tavallisten polkupyörien lisäksi viisi sähköpyörää ja kolme autoa. Toimisto sijaitsee Koskelan seniorikeskuksen alueella, jonne on hyvät kulkuyhteydet bussilla ja junalla. Kotihoito on osa Helsingin kaupungin sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluita ja asiakkaamme ovat pääsääntöisesti vanhuksia ja toipilaita. Asiakkaat asuvat omissa kodeissaan, kävelymatkan päässä kotihoidon toimistolta.

Työvälineinä meillä on käytössä Apotti-potilastietojärjestelmä sekä Rover-toiminnanohjausjärjestelmä. Kotihoidossa käytetään myös työnantajan tarjoamia työvaatteita ja työreppua.

Kotihoidossa työsi on itsenäistä, monipuolista ja vaihtelevaa. Opit jatkuvasti uutta ja pääset käyttämään taitojasi laaja-alaisesti. Asiakastyö kotihoidossa on kokonaisvaltaista ja sen vuoksi työtehtävät myös vaihtelevat päivästä toiseen. Työssäsi toimit moniammatillisessa tiimissä sairaanhoidollisena asiantuntijana, teet asiakastyötä sekä opastat ja neuvot niin lähihoitajia, asiakkaita kuin omaisia ja muita yhteistyökumppaneita.

Asiakkaiden hoito muodostuu perushoivasta sekä kotisaraanhoidollisista toimenpiteistä, erityisesti kotisairaanhoito ja siihen liittyvät asiat ovat sairaanhoitajan työkenttää. Toimenpiteinä saattaa olla tavanomaisen lääkehoidon lisäksi myös esimerkiksi vaativaa haavahoitoa, erilaisia kestokatetreja ja parenteraalista ravitsemushoitoa lääkintälaitteen kautta. Konsultoit tarvittaessa kotihoidon lääkäriä ja toimit yhteistyössä terveysaseman sekä erikoissairaanhoidon toimijoiden kanssa. Lääkehoito on kotihoidossa tärkeää sillä asiakkaat ovat usein monisairaita.

Asiakkaille tarjotaan paljon erilaisia palveluita kotiin (turvapuhelin, ateriat, lääkeautomaatti, etähoito ym.) ja sairaanhoitajana annat myös palveluohjausta näiden palveluiden hankkimisessa ja käytössä. Yhdessä tiimin lähihoitajien kanssa arvioit myös asiakkaiden hoidontarvetta ja palveluiden riittävyyttä.

Kotihoidossa työssä palkitsee työn itsenäisyys, yhdessä tekeminen ja se, että asiakas on todella oman hoitonsa keskiössä. Työn vaikuttavuuden näkee asiakkaiden tyytyväisyydessä ja siinä, kuinka he pärjäävät ja voivat hyvin omassa kodissaan.

Työaikamuoto on jaksotyö, mutta sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti arkipäivätyötä. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä vuorotyötä iltaisin, pyhinä ja viikonloppuina.

Perehdytys tapahtuu kokeneemman kollegan matkassa sovitusti ja tarpeidesi mukaan. Tämän jälkeen perehdytys on jatkuvaa työnohessa tapahtuvaa perehdytystä. Työn syvälliseen oppimiseen menee aikaa, ja työssä opimme jatkuvasti uutta myös me konkarit. Sen vuoksi perehdytys jatkuu käytännössä läpi koko työsuhteen ajan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs kotihoidon esihenkilö Maija Rahkola p. 050 4012 967 ark. klo 9-15
maija.rahkola@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Koskela 2 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Käpyläntie 11, A-talo, 5krs., 00600 Helsinki

Rekommenderade jobb