Skip to main content
test

Hei, sairaanhoitaja/terveydenhoitaja etsitkö monipuolista ja vaihtelevaa päivätyötä, jossa yhdistyvät niin itsenäisen työskentelyn kuin tiimityön parhaat puolet? Arvostatko hyvin toimivaa ja osaavaa tiimiä? Tervetuloa töihin Töölö 4 kotihoitoon, jossa on avoimena sairaanhoitajan/terveydenhoitajan toimi.

Kotihoidossa sairaanhoitajana/terveydenhoitajana toimit hoitotyön ja terveyden edistämisen asiantuntijana. Työssä pystyt vaikuttamaan ja suunnittelemaan työpäivien sisältöä. Työtehtäviin kuuluu muun muassa sairaanhoidolliset tehtävät, asiakkaiden terveydentilan seuranta sekä hoidon organisointi. Sairaanhoidollista työtä ohjaa lääkehoidon lääkehoitosuunnitelma. Sinulla on tärkeä rooli tiimin vastuuhoitajien tukemisessa, suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaiden hoitoa yhdessä tiimin sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Teet yhteistyötä omaisten, lääkärin ja muiden ammattilaisten kanssa. Työpäivät vaihtelevat ja työssäsi tarvitset keskeneräisyyden sietämistä sekä joustavaa työotetta.

Olemme avoin, osaava ja työtämme arvostava työyhteisö. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Perehdytämme sinut tiimin sairaanhoitajan tehtäviin ja saat tukea työhösi tiimiltä sekä esihenkilöltä. Toivomme sinulta positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Toimipisteemme sijaitsee Taka-Töölössä. Asiakkaamme asuvat lyhyiden kulkumatkojen päässä, matkat voit taittaa kävellen tai pyörällä. Ajokorttia et meillä tarvitse.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi
Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa, mikäli aloitus ennen 1.1.2023.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Sari Aalto, sari.aalto@hel.fi,
p. 09 310 44561 (klo 9-15)

Lisätietoja

Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelu, Eteläinen kotihoito, Töölö 4 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Mechelininkatu 46 B 3.krs., 00250 Helsinki

Rekommenderade jobb