Haemme Hermanni- tiimiimme Vallilan kotihoitoon terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 11.7.21 asti, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistamiseen.

Kotihoidon terveydenhoitajan/sairaanhoitajan työ on itsenäistä ja monipuolista. Toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana ja vastaat lääkehoidon lääkehoitosuunnitelman mukaisesta toteutuksesta. Terveydenhoitajalla/sairaanhoitajalla on merkittävä rooli tiimin hoitajien vastuuhoitajuuden tukemisessa. Suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaittemme hoitoa yhdessä hoitajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Työpäivät kotihoidossa eivät ole samanlaisia tai täysin ennalta suunnitellun kaltaisia.

Asiakkaamme asuvat Hermannin/Arabian alueella ja matkat toimistolta asiakkaille tehdään bussilla ja/tai raitiovaunulla. Meillä on käytössä myös polkupyöriä, sähköpyörä ja auto.

Käytämme Pegasos Mukana -toiminnanohjausjärjestelmää vielä huhtikuun lopulle saakka. Sen jälkeen siirrymme Apotti-käyttöjärjestelmään.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja opastamme tietojärjestelmien käyttöön. Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi, ja itsenäisen työskentelyn aloittamisesta sovitaan yhdessä esihenkilön ja perehdyttäjän kanssa.

Saat kaupungin työsuhde-edut, esim. työmatkasetelit. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Kelpoisuusehto:
Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon ohjaaja Tiia Keränen, 040 334 5514, tiia.keranen@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus-, ja hoivapalvelut, Keskinen kotihoito
Osoite: Rautalammintie 2, 4 krs, 00550 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Suggested jobs