Haemme Malmi 2 lähipalvelualueelle osaavaa ja innostanutta sairaanhoitajaa/ terveydenhoitajaa. Voit aloittaa työssä 2.8.2021 tai mahdollisesti jo aikaisemmin oman aikataulusi mukaan.

Työskentelet kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Tuet lähihoitajia sairaanhoidollisissa tehtävissä, teet asiakaskäyntejä, arvioit ja seuraat asiakkaiden vointia yhteistyössä tiimin lähihoitajien kanssa ja teet moniammatillista yhteistyötä muiden asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa.

Käytössämme on Apotti-järjestelmä. Liikkumiseen käytämme autoja sekä sähkö- ja polkupyöriä. Saman katon alla toimii kaksi muuta lähipalvelualuetta, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Työ on aamuvuoroihin arkisin painottuvaa ja huomioimme yksilölliset toiveesi työvuoroihin liittyen.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen, suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi, työterveyshuollon palvelut, työmatkasetelit sekä kaupunkipyöräedun. Helsingin kaupungilla sinua odottaa työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- oma-aloitteisuutta
- halua kehittää kotihoitoa

Luemme eduksi:
- aikaisemman työkokemuksen kotihoidosta
- Apotti-järjestelmän hallinnan
- ajokortin
- lääkehoitoluvat (LOVe)

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kotihoidon esihenkilö Kirsi Kumpumäki,
kirsi.m.kumpumaki@hel.fi
p. 040 334 6876 (arkisin klo 9-15)

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Pohjoinen kotihoitoyksikkö, Malmi 2 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Maatullinaukio 10 A, 00750 Helsinki

Rekommenderade jobb