Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja

Haemme terveyden- ja sairaanhoitajia Helsingin kaupungin idän terveysasemille (5) vuoden 2021 loppuun asti. Työhön sisältyy vastaanoton lisäksi myös mm. hoidon tarpeen arviota, terveysneuvontaa/ajanvarausta puhelimessa ja digikanavissa, pientoimenpiteissä avustamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa, kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen työhön. Olemme siirtyneet käyttämään etätyömahdollisuutta asiakkaidemme parhaaksi.

Helsingin kaupungilla on tarjota sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten esim. koulutusmahdollisuudet, työmatkasetelit ja tarvittaessa myös edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Työaika on arkisin pääsääntöisesti klo 8-16. Joihinkin työtehtäviin saattaa kuulua osin myös viikonloppu ja yötyöt. Työntekijällä on mahdollisuus esittää toivomuksia sijoituspaikkansa suhteen. Työntekijältä toivotaan joustavaa asennetta, muutosmyönteisyyttä sekä sopeutumiskykyä nopeasti muuttuviin


Terveyden- tai sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.


Ilahdumme hakemuksestasi erityisesti, jos
- hyvä työyhteisö on sinulle tärkeä ja teet hoitotyötä ylpeydellä
- olet jo valmis Apotti -potilastietojärjestelmän osaaja tai nopea oppimaan järjestelmän käytön
- puhut sujuvaa suomea ja hallitset mahdollisesti muitakin kieliä
- sinulla on aikaisempaa kokemusta puhelimitse tehtävistä hoidontarpeen arvioinneista

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitajat
Katja Kosola 0403341695
Milka Raivio 0405054691

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka, Idän terveysasema

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Jauhokuja 4, 00920 Helsinki

Suggested jobs