Skip to main content
test
Terveydenhoitaja / Sairaanhoitaja - Social-och hälsovårdssektorn

Suutarilan terveysasemalla äitiysloman-hoitovapaan sijaisuus alkaen 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan. 100% tai 80% työaika.

Suutarilan terveysasemalla työskennellään yhtenä tiiminä hoitaja-lääkäri työpareittain. Hoitajan työ on itsenäistä asiakkaiden vastaanottotyötä ja sisältää akuuttia hoitotyötä, ei kiireellistä pitkäaikaissairauksien hoitoa sekä puhelimessa tapahtuvaa hoidon tarpeen arviota.

Puhelintyötä on mahdollista tehdä etänä noin kerran viikossa/kahdessa viikossa. Meillä on hyvä ja ammattitaitoinen tiimi, jossa perehdytyksestäsi huolehditaan ja työtä tehdään yhdessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan/sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994,1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
- Kokemus terveysasematyöstä
- Apotin tuntemus ja lääkehoidon luvat (LOVe).

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Johanna Wikström, p. 09 310 53410, johanna.wikstrom@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka, Koillisen terveysasema, Koillisen terveysasema / Suutarila

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Suutarilantie 32, 00740 Helsinki

Rekommenderade jobb