Haemme kotihoitoon Oulunkylä 2 lähipalvelualueelle terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa vakinaiseen toimeen.

Terveydenhoitajana/ sairaanhoitajana toimit kotihoidon asiakkaiden välittömässä hoitotyössä sekä ohjaat ja opastat kotihoidon muuta henkilökuntaa. Toimit hoitotyön asiantuntijana ja vastaat osaltasi asiakkaan laadukkaan hoidon toteutumisesta.

Terveydenhoitajan/ sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja työssä voit toteuttaa laajasti ammattitaitoasi. Työtehtävien hoito edellyttää sinulta hyvää yhteistyö- ja organisaatiokykyä sekä itsenäistä työotetta. Työsi tukena on moniammatillinen työyhteisömme. Toivomme sinulta työhön sitoutumista ja innostusta kehittää asiakaslähtöistä hoitotyötä.

Toimitilamme sijaitsevat Oulunkylän terveysasemalla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.

Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan

kotihoidon ohjaaja Sirpa Mäki
p. 09 310 69635
(arkisin klo 9:00-15:00)

Sosiaali- ja terveystoimiala, Pohjoinen kotihoitoyksikkö, Oulunkylä 2 lähipalvelualue
Osoite: Kylänvanhimmantie 25, 00640 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.