Tartu haasteeseen ja tule kotihoitoon osaksi huipputiimiä tekemään työtä, jolla on merkitys!

Kotihoidossa pääset käyttämään ja kehittämään ammattitaitoasi monipuolisessa ja mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana hoitajien rinnalla tukien heitä vastuuhoitajamallin mukaisessa hoitotyössä.

Vastaat kaikkein vaativimmista sairaanhoidollisista toimenpiteistä ja osallistut asiakkaiden toimintakykyä tukevan sekä kuntoutumista edistävän hoitotyön suunnitteluun ja toteuttamiseen yhdessä vastuuhoitajien kanssa. Lisäksi arvioit asiakkaiden terveydentilaa osana moniammatillista tiimiä.

Myllypuroon on hyvät kulkuyhteydet eri puolilta kaupunkia. Toimistomme sijaitsee lähellä metroasemaa ja Kehä 1:tä. Asiakaskäynneille kuljemme kävellen, pyöräillen tai autolla, sillä kaikki asiakkaat asuvat lähietäisyydellä.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.

Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan/ kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen vanhustyöstä ja/ tai kotihoidosta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan

vs. kotihoidon ohjaana Kati-Annika Knief, p. 050 341 6625,
kati-annika.knief@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Itäinen kotihoitoyksikkö, Myllypuro 2 lähipalvelualue
Osoite: Alakiventie 5, 00920 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.