Skip to main content
test
Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja, terveysasema - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme terveydenhoitajia tai sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin Pitäjänmäen terveysasemalle.

Tehtäväsi terveydenhoitajana tai sairaanhoitajana on monipuolinen, ja työ opettaa tekijäänsä joka päivä. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissa ympärilläsi on laaja moniammatillinen tiimi, ja kollegoiden tuki on jatkuvasti saatavilla. Saat hyvän ja rauhallisen perehdytyksen, josta pikkuhiljaa vastuuta kasvatetaan.

Terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan tehtävänkuvaan kuuluvat kiireettömät ja akuuttivastaanotot, hoidon tarpeen arviointi mm. puhelimessa, sähköisen asioinnin kanavissa sekä vastaanotoilla.

Sijaisuudet täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.


Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi Apotti-osaamisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Paula Päivärinta, paula.paivarinta@hel.fi, p. 09 31074852

Lisätietoja

Helsingin kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Pitäjänmäen terveysasema

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Konalantie 6-8 C, 00370 Helsinki

Rekommenderade jobb