Terveydenhoitaja, sijaisuudet, äitiys- ja lastenneuvolat - Esbo stad

Haemme terveydenhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin Espoon kaupungin äitiys- ja lastenneuvoloihin. Jatkuva haku 31.12.2021 saakka.

Tehtävät sisältävät muun muassa yksilö- ja ryhmävastaanottoja sekä etävastaanottoja. Lisäksi tehdään kotikäyntejä ja osallistumme monialaiseen yhteistyöhön. Tarjoamme neuvolapalveluita myös virka-ajan ulkopuolella sekä Ison Omenan neuvolassa myös lauantaisin. Tehtävissä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme aktiivista työotetta ja kehitysmyönteisyyttä, kielitaitoa sekä Lifecare-osaamista.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Espoossa on 13 äitiys- ja lastenneuvolaa, keskitetty ajanvaraus ja neuvontayksikkö sekä yli 100 koulu- ja opiskeluterveydenhuollon toimipistettä. Toiminnan periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen ja moniammatillinen työote. Terveydenhoitajana voit huomattavan paljon suunnitella omaa työtäsi ja vaikuttaa sen sisältöön. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaanno

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Jenni Ahvenainen 0505986071
Rekrytoiva esimies ottaa hakemuksen perusteella yhteyden haastattelua varten.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Terveydenhoito

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kamreerintie 5b, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb