Terveydenhoitaja, terveysasema

Haemme Malmin terveysasemalle terveydenhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Haemme myös äitiysloman sijaisuuteen terveydenhoitajaa ajalle 30.4.2021-11.3.2022.

Tehtäviisi kuuluu ajanvaraus- ja akuuttivastaanottoa sekä hoidon tarpeen arviointia, ohjausta ja neuvontaa puhelimessa. Käytössämme on takaisinsoittojärjestelmä.

Malmin terveysasemalla on 24 lääkäriä ja 23 terveydenhoitajaa sekä 6 toimiston hoitajaa. Malmin terveysasemalla tukena työskentelevät fysioterapeutti sekä kaksi mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajaa. Teemme tiivistä yhteistyötä lähiasemien kanssa sekä tarjoamme potilaalle monipuolisia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Tarjoamme sinulle viihtyisän ja osaavan työyhteisön, hyvän perehdytyksen ja mukavan asiakaskunnan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa, kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen työhön. Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut esim. työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös edullisen työsuhdeasunnon.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi Pegasos -osaamisen ja aiemman työskentelyn terveysasemalla sekä Apotti -osaamisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

va ylihoitaja Veera Kapanen, p. 050 593 0978
ts. osastonhoitaja Jaana Lehtinen, p. 040 334 1883

Sosiaali-ja terveystoimiala, Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka, Malmin terveysasema
Osoite: Talvelantie 4, 00700 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Suggested jobs