Terveydenhoitaja, vastaanottopalvelut, Kangasala

Ansök senast  25.6.2024 23:59

Terveydenhoitaja, tule vahvistamaan iloista ja osaavaa tiimiämme!

Kangasalan terveysaseman ammattilaiset palvelevat asukkaita terveyden ja hyvinvoinnin kysymyksissä. Terveydenhoitajana tehtäviisi kuuluu itsenäinen vastaanottotyö yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Perustyö sisältää potilaiden hoidon tarpeen arviointia, suunnittelua ja toteutusta niin kasvotusten kuin puhelimessa ja sähköisissä kanavissa. Ohjaus ja neuvonta ovat päivittäisiä tehtäviäsi. Käytössämme on Mediatri-potilastietojärjestelmä ja muut sähköiset työkalut. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Kangasalan terveysasema, mutta työpiste saattaa vaihdella tarpeen mukaan Kangasalan, Ruutanan, Sahalahden ja Vatialan terveysasemilla.

Tarjoamme sinulle
- vaihtelevan työnkuvan
- mahdollisuuden osallistua toiminnan ja palveluiden kehittämiseen
- mahdollisuuden ammatillisesti syventää osaamistasi eri-ikäisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi
- yhteistyössä esihenkilön kanssa suunnitellun perehdytyksen työhön ja toimintatapoihin
- kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut, kuten vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja. Aiempi työkokemus terveydenhoitajan vastaanottotyöstä ja/tai päivystyksellisestä työstä katsotaan eduksesi. Terveydenhoitajalta odotamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon ja hoidon tarpeen arvioinnin osaamista. Toivomme, että sinulla olisi suoritettuna lääkehoidon LOVe-tentin LOP-, KIPU-, IV-, PKV-osio ja rokotuslupa. Tarvittaessa voit päivittää lääkehoidon osaamisen meillä ennen tehtävän aloittamista tai sen alussa.

Vakituisessa työsuhteessa aloitus on sopimuksen mukaan. Sovellamme tehtävään kuuden kuukauden koeaikaa. Työaika on kokoaikatyö. Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan ja valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Jätä hakemuksesi Kuntarekryssä ja tule meille työkaveriksi! Pidäthän puhelimen lähelläsi, sillä kontaktoimme haastatteluun kutsuttavat hakijat henkilökohtaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Susanna Manninen kertoo mielellään tarkemmin tehtävästä! Susannan tavoitat numerosta 040 806 2160 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Lisätietoa hakemisesta saat rekrytoinnista osoitteesta rekrytointi@pirha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare