Skip to main content
test
Terveydenhoitaja, Vuosaaren  neuvola - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme terveydenhoitajaa perhevapaan sijaisuuteen Vuosaaren äitiys- ja lastenneuvolaan ajalle 5.9.22-31.5.23

Helsingissä on neljä perhekeskusta: Itäkadun, Vuosaaren, Kallion ja Kampin perhekeskukset. Lisäksi on 17 äitiys- ja lastenneuvolaa, jotka toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Neuvolan puhelinpalvelu on keskitettynä toimintana. Helsingissä on 221 neuvolaterveydenhoitajaa vakituisessa tehtävässä.

Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn. Teemme neuvoloissa tiivistä yhteistyötä muiden ammattiryhmien kanssa. Kirjaamisessa käytämme Apotti-potilastietojärjestelmää.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi ammattiasi tukevaa täydennyskoulutusta ja kaupungin hyvät työsuhde-edut, mm. mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Haastattelut pidetään 15.8.22-23.8.23 välisenä aikana.

Kelpoisuusehto:
Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi aikaisemman työkokemuksen neuvolatyöstä ja työskentelystä monikulttuuristen perheiden kanssa sekä Apotti-tietojärjestelmä osaamisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirsi Räsänen, osastonhoitaja
kirsi.rasanen@hel.fi p. 040 1451 749

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Neuvola- ja perhetyö, Vuosaaren perhekeskus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kahvikuja 3 A , 5krs, 00980 Helsinki

Rekommenderade jobb