Skip to main content
test
Terveydenhoitaja, Vuosaaren terveysasema - Social-och hälsovårdssektorn

Terveydenhoitajana osallistut moniammatillisen osaavan työyhteisön jäsenenä Vuosaaren väestön terveyden edistämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisemiseen sekä sairauden hoitoon. Tehtävä sisältää monipuolista hoitotyötä, kuten suunnitellut vastaanotot, akuutit vastaanotot, kiire hoitajan työnkuva, digitaalinen hoitotyö ja puhelimessa toteutettava hoitotyö. Terveysasemalla on mahdollista tehdä etätyötä soveltuvin osin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Englannin kielen taidon ja mahdollisen muun kielen kielitaidon ja Apotti osaamisen. Työkokemus terveysasema työstä ja halu oppia uutta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Th Monia Partanen p. 040 689 9125 ajalla 5.9.22-13.9.22 ja Oh Annamaija Ollikainen p. 050 402 2764 ajalla 14-29.9.2022

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Idän terveysasema

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kahvikuja 3 a, 00980 Helsinki

Rekommenderade jobb