Terveydenhoitajan sijaisuudet, äitiys- ja lastenneuvola

Haetaan terveydenhoitajia eri mittaisiin sijaisuuksiin Espoon kaupungin äitiys- ja lastenneuvoloihin 1.1.2021 alkaen. Haettavana lisäksi terveydenhoitajia kesäsijaisuuksiin. Ryhmähaastattelut pidetään 10.12 ja 11.12., jonka jälkeen yksilöhaastattelut 14.12. Haastattelut toteutetaan Teams-sovelluksen välityksellä.

Terveydenhoitajan laaja- alaiset työtehtävät äitiys- ja lastenneuvolassa. Tehtävä sisältää muun muassa yksilö- ja ryhmävastaanottoja sekä etävastaanottoja. Lisäksi tehdään kotikäyntejä ja osallistumme monialaiseen yhteistyöhön. Tarjoamme neuvolapalveluita myös virka-ajan ulkopuolella. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme aktiivista työotetta ja kehitysmyönteisyyttä, kielitaitoa sekä Lifecare-osaamista.

Hakuaika päättyy 03.12.2020 klo 15.45.

Työpaikan nimi: Espoon kaupungin äitiys- ja lastenneuvolat

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja, tai riittävät opintopisteet sekä opintosuoritukset terveydenhoitajan tutkinnosta suoritettuna.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä 55§:n mukaista selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.


Espoossa on 13 äitiys- ja lastenneuvolaa, keskitetty ajanvaraus ja neuvontayksikkö sekä yli 100 koulu- ja opiskeluterveydenhuollon toimipistettä. Toiminnan periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen ja moniammatillinen työote. Terveydenhoitajana voit huomattavan paljon suunnitella omaa työtäsi ja vaikuttaa sen sisältöön. Espoo on savuton työpaikka.Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa
Osastonhoitaja Tiia Konttinen, Tapiolan neuvolatoiminta,
p. 040 521 7246 ,
ma-pe klo 8-16
Osastonhoitaja Hanna Kamppila, Iso Omena neuvolatoiminta,
p. 043 825 3912
ma-pe klo 8-16

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Terveydenhoito, Äitiys- ja lastenneuvolapalvelut
Osoite: Kamreerintie 2, 02070 Espoon kaupunki

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.