Terveydenhoitajan sijaisuus - Kangasalan kunta

Terveydenhoitajan sijaisuus

Kangasalan kaupunki hakee terveydenhoitajaa kouluterveydenhuollon sijaisuuteen ajalle 5.8.2019-31.5.2020. Sijoituspaikkana on neljä eri koulua Kangasalla. Toimit työparina kolmen alakoulun ja opiskeluterveydenhuollon vakituisen terveydenhoitajan kanssa. Kouluterveydenhoitajan työtehtäviin kuuluu ikäkausittaiset määräaikaiset ja laajat terveystarkastukset, muu vastaanottotyö ja moniammatillinen yhteistyö osana oppilashuoltoa sekä tiivis yhteistyö oppilaan perheen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (terveydenhoitaja AMK) tai aikaisempi terveydenhoitajan opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Hakijalle katsotaan eduksi kokemus kouluterveydenhuollosta ja työskentelystä lasten ja nuorten kanssa. Tehtävään valittavalta edellytetään valmiutta työnkuvan muutoksiin, joustavuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme kehittävää työotetta.

Tehtävän jälkeen on mahdollisuus jatkaa Kangasalan kouluterveydenhuollon sijaisena.

Työaika on kokoaikatyö 38,75 tuntia/vko ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Työsuhteen koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Edellytämme tehtävän vastaanottavalta tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Kangasala on savuton työnantaja.

Jätä hakemus 23.6.2019 klo 24.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta. Haastattelut pidetään viikolla 27.

Osastonhoitaja Anni Remahl p. 050-3004663 tai sähköpostitse anni.remahl@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttulantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.
Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Tutustu työnantajaan