Terveydenhoitajan sijaisuus

Äänekosken kaupungin perhepalveluissa on haettavana kaksi kokoaikaista terveydenhoitajan sijaisuutta ajalle 2.8.2021 - 31.1.2022 sekä 2.8.2021 - 31.5.2022. Alkusijoituspaikka lastenneuvola.

Terveydenhoitajan tehtävänä on edistää alle kouluikäisten lasten ja heidän perheidensä terveyttä ja hyvinvointia sekä pienentää perheiden välisiä terveyseroja. Lastenneuvolassa seurataan ja edistetään lapsen fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista kasvua ja kehitystä sekä tuetaan vanhemmuutta. Tehtävän hoitaminen edellyttää asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kykyä tehdä monialaista yhteistyötä eri lapsiperhetoimijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 ja asetuksen 564/1994 edellyttämä pätevyys.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi vaadittu rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa sekä edellytetään sitoutumista kokopäivätyöhön. Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus 10.6.2021 klo 15:00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Haastattelut järjestetään viikolla 24. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. osastonhoitaja Tuula Tuominen, puh. 040 628 7870, tuula.tuominen(at)aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Lasten, perheiden ja nuorten palvelut
Hallintokatu 4
44100 Äänekoski

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Lasten, perheiden ja nuorten palvelut

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: 44100, 44100 äänekoski

Suggested jobs