Terveydenhoitajan sijaisuus Laukaa-Konnevesi

Hei, sinä hoitotyön ammattilainen tai lähes valmis opiskelija!

Haemme Laukaan ja Konneveden terveysneuvontaan

TERVEYDENHOITAJAN sijaista ajalle heti - 31.8.2021

Työtehtävät kohdentuvat ensisijaisesti äitiys- ja lasten- sekä perhesuunnitteluneuvolaan. Lisäksi on myös koronatyöhön liittyviä tehtäviä mm. koronarokotuksia/koronapuhelinajanvarauksia sekä koronanäytteenottoa. Toimintamuotoja ovat terveysneuvonta, rokotustoiminta sekä moniammatillinen yhteistyö. Työn aloituksen ajankohdasta voidaan myös sopia. Työskentelet pääsääntoisesti Laukaan alueella.

Olet joustava ja itsenäiseen työhön kykenevä terveydenhoitaja/sairaanhoitaja. Arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojasi sekä kykyäsi työskennellä muuttuvissa tilanteissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu terveydenhoitajan/sairaanhoitajan tutkinto. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat sijaisuutta täytettäessä. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Soita, annan mielelläni lisätietoja:
Osastonhoitaja Tanja Halinen
Puh. 014 336 5380, viestit puh. 040 704 5438
tanja.halinen@seututk.fi

Liikelaitos Seututerveyskeskus
Osoite: Kantolantie 12, 41340 Laukaa

Keski-Suomen seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta; lääkäripäivystyksestä ja –vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, suunterveydenhuollon palveluista, akuutista sairaalahoidosta, kuntoutuksesta sekä osin pitkäaikaishoidosta. Katso www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettava maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs