Terveydenhoitajan sijaisuus / Vastaanottotoiminta

Tampereen kaupungin vastaanottotoimintaan kuuluu kahdeksan terveysasemaa sekä muita yksiköitä mm. hoitotarvikepalvelu, diabetesvastaanotto ja avokuntoutus. Hatanpään, Hervannan, Linnainmaan ja Tipotien terveysasemilla toiminta perustuu moniammatilliseen tiimityöskentelyyn. Toimintamalli laajenee myös muille terveysasemille tulevaisuudessa.

Haemme terveydenhoitajan sijaista 3.8.2021 saakka Lielahden terveysasemalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Terveydenhoitajan tehtäviin kuuluu itsenäinen vastaanottotyö, hoidontarpeen arviointi ja sairauksien hoito, terveyden edistäminen ja sairauksien ennaltaehkäisy sekä asiakkaiden ohjaus ja neuvonta myös ryhmissä. Kiinnostus omaan ja tiimin ammatilliseen kehittämiseen sekä kokemus perusterveydenhuollon vastaanottotyöstä luetaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu terveydenhoitaja.

Tehtävään valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista. Työntekijän on oltava merkitty Valviran rekisteriin.

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175.

Hakuaika päättyy 21.9.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175

Tampereen kaupunki, Lielahden terveysasema
Osoite: Antti Possin kuja 1, 33400 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!