TERVEYDENHOITAJAN TOIMI 30 h/vko, PERUSTLTK 198/19 - Sjundeå kommun

TERVEYDENHOITAJAN TOIMI 30 h/vko, PERUSTLTK 198/19 - Sjundeå kommun

Hakuauika jatkettu, aikaisemmat hakemukset huomioidaan.
Etsimme Siuntion neuvolaan luotettavaa ja lämminhenkistä terveydenhoitajaa vakituiseen työn-suhteiseen 30h/vko 10.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Neuvolapalvelut kattavat äitiys- ja lastenneuvolatoiminnan ja ruotsinkielisen kouluterveydenhuollon.

Neuvolan terveydenhuoltotyö kohdistuu koko perheeseen. Toimintaan kuuluu myös synnytyksen jälkitarkastuksen yhteydessä annettava perhesuunnitteluneuvonta. Neuvolan henkilöstö tekee
moniammatillista yhteistyötä ja toimii osana perhepalveluverkostoa, johon kuuluvat mm. varhaiskasvatus, lastensuojelu, seurakunta, järjestöt ja erikoissairaanhoito. Tarjoamme sinulle monipuolista työtä, hyvän perehdytyksen ja hyvän työilmapiirin.

Edellytettävä koulutus ja kokemus
Terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä (599/1994) annetun lain mukainen terveydenhoitajan pätevyys. Aikaisempi kokemus terveydenhoitajan työstä katsotaan eduksi. Ruotsikielentaitoa edellytämme tehtävässä.
Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntalain 48 § edellyttämä rokotussuoja.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esiteltävä työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Toimessa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Läs mer

http://www.siuntio.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitopalveluesimies Katja Takkinen, puh. 050 594 1746, s-posti: katja.takkinen@siuntio.fi.

Siuntion kunta, Neuvola
Adress: Charlotta Lönnqvistintie 5, 02580 Siuntio

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.

Mer om arbetsgivaren