Terveydenhoitajan toimi

Haemme Kuusamon perusturvaan neuvolaan terveydenhoitajaa. Työnkuva on monipuolinen, ensisijaisesti lastenneuvolaa ja kouluterveydenhuoltoa, mutta tarvittaessa myös muita neuvolatyöhön kuuluvia osa-alueita. Työalueena on Kuusamon kaupunki. Haemme positiivista, hyvät työyhteisötaidot omaavaa sekä työn kehittämisestä kiinnostunutta henkilöä, jolla on halu toimia laajassa yhteistyöverkostossa.

Kelpoisuusehtona toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulu-tutkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen laillistettu tutkinto.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Toimi täytetään 1.1.2021 alkaen.

Hakijoilta toivotaan kiinnostusta tehdä monipuolista ja asiakaslähtöistä neuvolatyötä. Kokemus lastenneuvolasta ja kouluterveydenhuollosta katsotaan eduksi. Suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon tulee olla hyvä, eduksi katsotaan ruotsin ja englannin hyvä suullinen kielitaito.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 §:n edellyttämän rokotussuojan.

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain numero 314350. Sähköiseen hakemukseen on mahdollisuus liittää esim. CV tai todistusjäljennökset. Hakemuksen opiskelu- ja työtodistusjäljennöksineen voi toimittaa myös paperiversiona osoitteeseen Kuusamon kaupunki, PL 9, 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa Kuusamon neuvolan osastonhoitaja Heidi Moilanen arkisin klo 8-15:30 p. 040 860 8713, heidi.moilanen@kuusamo.fi

Hakuaika päättyy 30.10.2020 kello 16:00.

Kuusamo 25.9.2020
Perusturva

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Kuusamon neuvolan osastonhoitaja Heidi Moilanen arkisin klo 8-15:30 p. 040 860 8713, heidi.moilanen@kuusamo.fi

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Sosiaalipalvelut, Neuvola
Osoite: Raistakantie 1, 93600 Kuusamo

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.