Terveydenhoitajan työloman sijaisuus - Inarin kunta

Terveydenhoitajan työloman sijaisuus - Inarin kunta

Terveydenhoitajan työloman sijaisuus ajalla 24.6. - 1.9.2019

Toimenkuvaan kuuluvat äitiysneuvolan ja perhesuunnitteluneuvolan terveydenhoitajan työ ja mahdollisesti synnyttäjien saattaminen keskussairaalaan. Lisäksi terveydenhoitajan vastuualueeseen kuuluvat joukkoseulonnat ja muut erikseen määritellyt työt. Erityiseksi ansioksi hakijalle katsotaan kätilön tutkinto, kätilötyöhön suuntautuminen ja/ tai erilliset kätilötyön opinnot. Toiminta-alueena on Inarin kunta ja työhönottopaikka on Ivalo.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, verkosto- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista työotetta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus työmatkoilla on välttämätön. Inarin kunta on savuton työyhteisö. Asunto järjestetään.

Tehtäväkohtainen palkka on 2486,77 €/ kk. Lisäksi maksetaan KVTES:n mukaiset etuudet ja rekrytointilisä 3 %. Työaikamuotona on yleistyöaika.

Sijaisuuteen haetaan jättämällä hakemus Inarin kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai sähköpostitse: mirja.laiti@inari.fi.

Läs mer

http://www.inari.fi

Lisätietoja antaa laitoshoidon johtaja Jaakko Seppänen, puh. 040 518 9059 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@inari.fi.

Sosiaali- ja terveysosasto
Adress: Sairaalantie 15, 99800 Ivalo

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi.
Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa.

Mer om arbetsgivaren