Skip to main content
test
Terveydenhoitajia lastenneuvolaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Tervetuloa työhön Kymsoten neuvolapalveluihin. Terveydenhoitajan työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä lasten ja perheiden parissa neuvolaympäristössä. Tule osaksi ammattitaitoista terveydenhoitajien joukkoamme.

Haemme kahta terveydenhoitajaa Kymsoten neuvolapalveluihin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Toisen terveydenhoitajan työskentelypiste työsuhteen alkaessa on Korian lastenneuvola (1.9.2022 alkaen) ja toisen Karhulan lastenneuvola (1.7.2022 alkaen).

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja sekä kehityshalukkuutta. Katsomme eduksi kokemuksen neuvolatyöstä.

Tarvitset työssäsi ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Kerrothan hakemuksessasi, kummasta paikasta olet kiinnostunut.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Neuvolatoiminnan palveluesimiehet:
Mervi Jyrkilä
puh. 040 482 5775
mervi.jyrkila(at)kymsote.fi
Johanna Merta
puh. 044 223 8897
johanna.merta(at)kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48100 Kotka

Rekommenderade jobb