test

Terveydenhoitajia (neuvolat ja seksuaaliterveys, Keski-Suomi) määräaikaisuus

Ansök senast  20.8.2024 11:52

Terveydenhoitajan sijaisuuksia Keski-Suomessa!

Keski-Suomen hyvinvointialue hakee neuvola- ja seksuaaliterveyspalveluihin

TERVEYDENHOITAJIA

eri pituisiin sijaisuuksiin koko Keski-Suomen alueelle. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Terveydenhoitajat toimivat neuvolatyössä laaja-alaisissa tehtävissä, johon kuuluvat äitiys- ja lastenneuvolatoiminta, ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvonta, perhevalmennukset sekä osallistuminen asiantuntijana erilaisiin lapsi- ja perhepalveluiden yhteistyöverkostoihin. Säännöllisten synnytysten jälkitarkastukset ovat myös siirtyneet tai siirtymässä terveydenhoitajien tehtäväksi.

Tarjoamme sinulle mielekkään työn Keski-Suomen hyvinvointialueen neuvoloissa, joissa työtä tehdään hyvällä sykkeellä ja isolla sydämellä toisia auttaen ja kannustaen. Keski-Suomen hyvinvointialueen neuvolatoiminta on tunnetusti edelläkävijä monella neuvolatyön osa-alueella ja työ antaakin hyvän näköalapaikan kehittyvään neuvolatoimintaan ja tarjoaa mahdollisuuksia monipuoliseen oman osaamisen vahvistamiseen ja kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu terveydenhoitaja. Tehtävässä menestyäkseen tulee valitulla olla joustavuutta, kykyä hyvään tiimi- ja yhteistyöhön mutta myös itsenäiseen työhön sekä itseohjautuvuutta. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkehoidon osaamista (LOVe-LOP, PKV, rokotuslupa) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan (SOTE-sopimus).

Laita hakemuksesi pian tulemaan, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtäviä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessasi, missä päin Keski-Suomea haluaisit työskennellä.

Tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Sonja Pääkkönen

p. 040 519 6244

Kuokkala, Muurame, Keskusta, Huhtasuo

-

Niina Romo

p. 040 515 8720

Sampoharju, Tikkakoski, Uurainen, Hankasalmi, Keskitetty seksuaaliterveysyksikkö

-

Tanja Halinen

p. 040 704 5438

Laukaa, Leppävesi, Vihtavuori, Lievestuore, Konnevesi, Palokka

-

Anne Hakkarainen

p. 040 534 2664

Äänekoski, Saarijärvi, Pihtipudas, Viitasaari, Karstula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Kannonkoski

-

Minttu Jokinen

p. 0400 377 152

Kyllö, Keljonkangas, Korpilahti, Säynätsalo, Keuruu, Multia, Petäjävesi, Joutsa, Toivakka

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare