Terveysalan ammattilaisia ja opiskelijoita erimittaisiin sijaisuuksiin kotihoitopalveluihin - Tervon kunta

Haemme hoitajia Tervon kunnan kotihoitopalveluihin erimittaisiin sijaisuuksiin!

Tervon kunnan kotihoitopalvelut kuuluvat osana perusturvan hallintokuntaan. Kotihoitopalveluiden työyksikössä työskentelee esimiehen lisäksi 2 kotisairaanhoitajaa sekä 12 vakituista lähihoitajaa. Työyksikkönä kotihoitopalvelut on virkeä ja ammattitaitoinen työyksikkö. Tervon kunnan kotihoitopalveluiden tavoitteena on mahdollistaa turvallinen ja asiakaslähtöinen elämä omassa kodissa elämäntilanteen tai toimintakyvyn muuttuessa. Tarjoamme monipuolisen työn, jossa jokainen päivä on erilainen.

Työ on 3- vuorotyötä sekä edellytämme B- ajokorttia sekä oman auton käyttö mahdollisuutta. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja

https://www.tervo.fi/kotihoito

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoitopalveluiden esimies Jonna Maapuro, puh. 044 7499253, jonna.maapuro@tervo.fi

Lisätietoja

Tervon kunta, Perusturvapalvelut, Kotihoito

Tervo on vetreä 94 -vuotias kunta (perustettu v.1926), jonka väkiluku on 1585 (v.2017). Syntyvyys ja asukasluku ovat sinnitelleet parin viime vuoden aikana hienoiseen nousuun. Vapaa-ajan asukkaita on enemmän kuin vakituisia asukkaita; 956 vapaa-ajan asuntoa ja 810 vakituista asuntoa. Kunnan pinta-alasta kolmannes on vettä. Tervossa on reilun puolenkymmentä vuotta satsattu kuntastrategian mukaisesti elinvoiman, yhteisöllisyyden ja matkailun kehittämiseen. Olemme myös Etelä-Kuopion kasvun reuna-aluetta.

Tervon kunta on savuton työpaikka. Tervon kunta tarjoaa työsuhde etuna ilmaisen kuntosalin sekä laajan terveysturva vakuutuksen, johon sisältyvät kattavat Pihlajalinnan työterveyshuollon palvelut. Tarvittaessa Tervon kunta työnantajana auttaa asunnon hankkimisessa.


Osoite: Tervontie 4, 72210 Tervo

Rekommenderade jobb