Skip to main content
test

Haemme terveyskeskusavustajaa
Äänekosken terveyskeskuksen vastaanottopalveluihin 19.9.2022 alkaen

Kyseessä on vakinainen toimi, joka sijoittuu työsuhteen alkaessa yksikkömme ajanvarausvastaanotoille.
Työ vastaanotoilla on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin. Terveyskeskusavustajan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua monipuolisesti, hoidontarpeen arviointia puhelimessa, toimenpiteissä avustamista sekä neuvontaa ja ohjausta palvelupisteellä. Lisäksi työ sisältää erilaisia ajavarausvastaanottoihin liittyviä järjestelytehtäviä. Kyseessä olevaan toimeen valittavan omana vastuualueena tulee olemaan hoitotarvikejakelu.

Haemme ammattitaitoista, motivoitunutta ja työhön tarttuvaa tekijää. Pystyt työskentelemään sekä yksin että yhteistyössä eri ammattilaisten kanssa. Kokonaisvaltainen ajattelu, ystävällinen asiakaspalvelu sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot korostuvat terveyskeskusavustajan työssä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai aiempi apu- tai perushoitajan tutkinto. Lisäksi edellytetään rekisterötymistä Valviran Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä tartuntatautilain 48 § ja 48 a § mukaista rokotussuojaa. Edellytämme myös ajan tasalla olevaa LOVe -lääkeosamista tai lääkelupien suorittamista välittömästi työsuhteen alkaessa.

Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työnantaja tarjoaa käyttöön ePassin liikunta- kulttuuri- ja hyvinvointipalveluedun.

Hakemus toimeen tulee laittaa kuntarekry.fi -järjestelmän kautta. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja ilmoitettava toimen vastaaanottamisesta kirjallisesti 30 vrk:n kuluessa tiedoksi saannista. Toimen täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työhaastatteluun kutsuttavilta tarkistetaan pätevyyden osoittavat ja muut todistukset haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Riina Kainu (lomalla 10.7.2022 saakka)
puh. 020 632 2485
apulaisosastonhoitaja Heini Tarvainen (lomalla 11.7.-7.8.2022)
puh. 020 632 2481
sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@aanekoski.fi

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Avohoitopalvelut

Äänekoski – monien mahdollisuuksien kaupunki

Vain kivenheiton päässä Jyväskylästä sijaitseva reilun 18 000 asukkaan Äänekoski on moderni ja vireä teollisuuskaupunki Keiteleen eteläpäässä. Kattavat palvelut, monipuolinen kulttuuri- ja urheilutoiminta, toimiva kouluverkosto sekä sujuvat liikenneyhteydet tekevät kaupungista vetovoimaisen ja tarjoavat mahdollisuuden hyvään arkeen. Vesistöjen läheisyys antaa omaleimaisen tunnelman, ja järviluonto onkin tärkeä osa kaupungin identiteettiä.

Äänekosken kaupunki on vakaa työnantaja ja vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100 prosenttia. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500. Olemme savuton työyhteisö.

https://www.aanekoski.fi/


Osoite: Terveyskatu 8, 44100 äänekoski
Äänekosken kaupunki - Rökfri arbetsplats Äänekosken kaupunki - Good Mood Workplace

Rekommenderade jobb