Terveyskeskushammaslääkäri, 2 kpl

Haussa on kaksi monipuolisesti ammattinsa osaavaa hammaslääkäriä, jotka tehtävissään toimivat Turun kaupungin opetushammashoitolassa hammaslääketieteen opiskelijoiden peruskoulutuksessa kliinisen hoitoharjoittelun ohjaajana. He huolehtivat yhdessä erikoishammaslääkäreiden kanssa opiskelijoiden potilastyön suunnittelusta, ohjaamisesta ja seuraamisesta sekä toimenpiteiden kirjaamisesta. Heillä on myös valmius antaa hands-on -opetusta. Kliinisinä opettajina heillä on kykyä tukea hammaslääkäriopiskelijoita ammatillisessa kehittymisessä, parantaa opiskelijoiden valmiuksia toimia asiantuntijoina sekä antaa rakentavaa palautetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun hammaslääkärin oikeus.

Lisäksi edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luetaan kokemus opetustehtävistä, hyvä yhteistyökyky ja tiimihenkisyys. Lisäksi tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen vaihtoehdon verrattuna tavanomaiseen hammaslääkärin kliiniseen työhön kannustavassa kollegatyöyhteisössä sekä innokkaiden opiskelijoiden seurassa. Läheinen yhteistyö yliopiston kanssa antaa mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista ja pedagogista osaamista.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

ylihammaslääkäri Taina Raunio, taina.raunio@turku.fi, p: +358 400 605 464
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Perusopetus
Osoite: Lemminkäisenkatu 2, 20520 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Suggested jobs