Terveyskeskushammaslääkäri, 2 virkaa

Seinäjoen terveyskeskus hakee osaavaan joukkoonsa

KAHTA TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ (UUDET VIRAT!)

Seinäjoen terveyskeskus huolehtii Seinäjoen ja Isonkyrön terveyspalveluista. Suun terveydenhuollossa työskentelee yli 80 ammattilaista. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys hankitaan ostopalveluna.

Nyt haemme kahta terveyskeskushammaslääkäriä uusiin vakituisiin virkoihin. Hammaslääkärin tehtävänkuva on monipuolinen, potilaat vauvasta vaariin. Kelpoisuusvaatimuksena virkoihin on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Palvelusuhteen ehdot perustuvat KVTES:iin ja Lääkärisopimukseen, jota paikallinen sopimus täydentää. Valittujen on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa. Virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tiedustelut: johtava ylihammaslääkäri Marko Korhonen, p. 044 425 5401, marko.korhonen@seinajoki.fi 30.11.2020 alkaen.
Yleistietoja terveyskeskuksesta ja Seinäjoen kaupungista löytyy osoitteesta www.seinajoki.fi

Sähköisen hakemuksen voi täyttää kuntarekryn nettisivuilla 31.12.2020 klo 15.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Johtava ylihammaslääkäri Marko Korhonen, p. 044 425 5401, marko.korhonen@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyskeskus, Suun terveydenhuolto
Osoite: Keskuskatu 32, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.