Terveyskeskushammaslääkäri - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Terveyskeskushammaslääkäri

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä hakee terveyskeskushammaslääkäriä vakituiseen virkaan.

Etsimme joukkoomme terveyskeskushammaslääkärin monipuolisesta työstä kiinnostunutta suun terveydenhuollon ammattilaista, jolle tarjoamme erinomaiset puitteet oman ammattinsa harjoittamiseen. Edellä mainitut puitteet pitävät sisällään kilpailukykyisen palkkauksen ja joustavien työaikojen ohella hyvät toimitilat sekä ammattitaitoisen muun henkilökunnan ja kollegoiden tuen.

Tehtävän peruspalkka 4596€ sekä toimenpidepalkkiot 20% korotuksella.

Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys ja oikeus harjoittaa hammaslääkärin ammattia itsenäisesti.

Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Suun terveydenhuollon esimies, ylihammaslääkäri Tiina Lampi 040 591 3298, tiina.lampi@ylasavonsote.fi.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Terveyspalvelut, Kuntoutus ja muut lääkinnälliset palvelut, Suun terveydenhuolto
Osoite: Riistakatu 20, 74100 Iisalmi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä järjestää kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristönsuojelun, terveysvalvonnan ja ympäristöterveydenhuollon palvelut jäsenkuntiensa Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän n. 40 000 asukkaalle. Kuntayhtymän suun terveydenhuollon yksiköllä on hammashoitolat kaikissa jäsenkunnissa. Potilastietojärjestelmänä suun terveydenhuollossa on WinHIT.

Tutustu työnantajaan