Terveyskeskushammaslääkäri - Säkylän kunta

Terveyskeskushammaslääkäri

Säkylän kunnan terveyskeskuksessa on avoinna
terveyskeskushammaslääkärin virka

Hammashoitolamme sijaitsee Säkylän pääterveysasemalla. Tiimiin kuuluvat kolme hammaslääkäriä, suuhygienisti sekä neljä hammashoitajaa. Välinehuolto on tällä hetkellä keskitetty ja terveyskeskuksen yhteinen. Työ on monipuolista. Asiakkaita on lapsista vanhuksiin. Meillä kaikki ha-lukkaat potilaat ovat jo vuosia olleet säännöllisessä kutsujärjestelmässä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä tehtävän edellyttämä riittävä suomen kielen suullinen ja kir-jallinen taito. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkäri-sopimuksen mukaisesti.

Virkasuhde alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.
Säkylän kunnan työntekijänä sinulle tarjotaan työterveyshuollon palvelut, mahdollisuus osallistua työhyvinvointia tukeviin toimintoihin ja edullisempaan lounasruokailuun. Lisäksi suhtaudumme positiivisesti kouluttautumiseen ja autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa. Säkylä on savuton kunta.
Lisätietoja antaa 15.7.2019 alkaen ylihammaslääkäri Markku Kortesola, puh 02 8329243, markku.kortesola@sakyla.fi, sähköpostiin voit myös jättää halutessasi soittopyynnön.
Pyydämme Sinua toimittamaan hakemuksesi opinto- ja työtodistusjäljennöksineen 4.8.2019 mennessä www.kuntarekry.fi hakulomakkeella tai osoitteella: Säkylän kunta, Perusturvalautakunta, Rantatie 268, 27800 Säkylä tai perusturva@sakyla.fi

Lisätietoja

http://www.sakyla.fi

15.7.2019 alkaen ylihammaslääkäri Markku Kortesola, puh 02 8329243, markku.kortesola@sakyla.fi, sähköpostiin voit myös jättää halutessasi soittopyynnön

Säkylän kunta, Perusturvatoimi
Osoite: Välskärintie 5, 27800 Säkylä

Säkylä on n. 7.000 asukkaan kunta Lounais-Suomessa, Satakunnassa. Vahvuuksiamme ovat Suomen suurin kehittyvä varuskunta, erikoistunut elintarviketuotanto, arvokas luonnonympäristö ja aito yrittäjyys. Säkylän kunta tarjoaa viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön ja uudistusmyönteisen ilmapiirin.

Tutustu työnantajaan