Terveyskeskushammaslääkäri

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana terveyskeskushammaslääkärin virka. Viran ensisijainen sijoituspaikka on Uusikaupunki, mutta työntekopaikkana voi olla muukin yhteistoiminta-alueen hammashoitola. Perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alueemme muodostavat Uusikaupunki, Vehmaa, Taivassalo, Kustavi ja Pyhäranta. Alueen väestöpohja on 23 000.

Suun terveydenhuollossa työskentelee 13 hammaslääkäriä, 6 suuhygienistiä ja 16 hoitajaa. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Ulkomailta tulevilla tulee olla suoritettuna valtionhallinnon kielitutkinto taitotasolla hyvä taito tai yleinen kielitutkinto taitotasolla 5-6.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava terveyskeskushammaslääkäri Pälvi Niemi, puh. 050 599 2119,
e-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut
Osoite: Terveystie 4, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 700 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisyydestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille.

Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki, jossa suun terveydenhuollossa työskentelee 13 hammaslääkäriä, 6 suuhygienistiä ja 16 hammashoitajaa. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare. Alueen väestöpohja on noin 23 000.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen terveyspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.