TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRI

Hämeenkyrön kunnan sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana 3.5.2021 klo 12.00 mennessä:

TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN VAKITUINEN TOIMI

Hämeenkyrön kunta on 10 500 asukkaan kasvava kunta vain 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä terveyspalveluita kehittävässä, viihtyisässä työympäristössä ja innovatiivisessa työyhteisössä.

Hämeenkyrön suunhoidon yksikössä on kuusi hammaslääkärin toimea, joista osa hoidetaan osa-aikaisella työpanoksella. Hammashoidon tilat ovat uudet ja laitteisto pääosin uutta. Suunterveydenhuollon osavastuualue kuuluu terveydenhuollon palveluiden vastuualueeseen. Hammaslääkärit toimivat ylilääkärin alaisuudessa.

Kyseessä on terveyskeskushammaslääkärin vakituinen toimi. Tehtävässä ei ole virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvoitetta. Terveyskeskuksessa on röntgen ja laboratorio. Käytössämme on LifeCare-potilastietojärjestelmä.

Kelpoisuutena terveyskeskushammaslääkärin tehtävään on laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä aiempi kokemus yleishammaslääkärintyöstä sisältäen juurihoitotyön osaamisen. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus ja työaika: KVTES, LS

Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo ja jäljennökset niistä opinto- ja työtodistuksista, joihin hakija haluaa vedota. Hakemus tulee toimittaa Kuntarekry.fi kautta.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä täyttää Tartuntatautilaki 48 § edellyttämät vaatimukset. Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka. Noudatamme 6 kk koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Tuomas Parmanen, p. 050 407 6368 tuomas.parmanen@hameenkyro.fi

Hämeenkyrön kunta
Osoite: Härkikuja 10, 39100 Hämeenkyrö

Katso tietoja kunnasta tarkemmin www.hameenkyro.fi

Suggested jobs