test
Terveyskeskushammaslääkäri - Huittisten kaupunki

Huittinen on hullun hyvä kaupunki maalla Satakunnan laidalla! On meidän kaikkien yhteinen etu, että Huittinen säilyy vahvana ja vahvistuu entisestään.

Huittisten kaupungissa on haettavana

TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN VIRKA


Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaan täydennettynä paikallisella sopimuksella.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Koeaika kuusi (6) kuukautta. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka. Virkaan valitun on ennen virkasuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset liitteineen 31.12.2021 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -järjestelmän sähköisellä lomakkeella. Mikäli sähköinen lomake ei ole mahdollista, paperihakemus pyydetään lähettämään osoitteella: Huittisten kaupunki, Terveyskeskus Maija Marttila, Risto Rytin katu 53, 32700 Huittinen. Kuoreen merkintä, hakemus.

Lisätietoja palkkauksesta ja muista virkasuhteeseen liittyvistä asioista antaa hammaslääkäri Jukka Hakala, puh. 044-772 8289.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hammaslääkäri Jukka Hakala, puh. 044-772 8289

Lisätietoja

Huittisten kaupunki, Perusturvakeskus, Terveyskeskus, Hammashuolto

www.huittinen.fi


Osoite: Risto Rytin katu 53, 32700 Huittinen

Rekommenderade jobb