test
Terveyskeskushammaslääkäri - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen terveyskeskus hakee osaavaan joukkoonsa terveyskeskushammaslääkäriä.

Seinäjoen terveyskeskus huolehtii Seinäjoen ja Isonkyrön terveyspalveluista. Suun terveydenhuollossa työskentelee yli 80 ammattilaista. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys hankitaan ostopalveluna.

Nyt haemme terveyskeskushammaslääkäriä vakituiseen virkaan Ylistaron hammashoitolaan. Hammaslääkärin tehtävänkuva on monipuolinen, potilaat vauvasta vaariin, apuoikomisosaaminen katsotaan eduksi. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Palvelusuhteen ehdot perustuvat KVTES:iin ja Lääkärisopimukseen, jota paikallinen sopimus täydentää. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa sekä virkaan valitun on toimitettava todistus huumausainetestistä (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä 7§). Virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tiedustelut: johtava ylihammaslääkäri Marko Korhonen, p. 044 425 5401, marko.korhonen@seinajoki.fi
Yleistietoja terveyskeskuksesta ja Seinäjoen kaupungista löytyy osoitteesta www.seinajoki.fi

Sähköisen hakemuksen voi täyttää kuntarekryn nettisivuilla 10.12.2021 klo 15.00 mennessä.


Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava ylihammaslääkäri Marko Korhonen, p. 044 425 5401, marko.korhonen@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyskeskus, Suun terveydenhuolto

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 64 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.


Osoite: Västilänkuja 10, 61400 Ylistaro

Rekommenderade jobb